hamburger menu
Přihlásit se

Kniha návštěv Urza.cz







Bez přihlášení podléhají vaše příspěvky schvalování admina;
chcete-li příspívat rovnou, přihlašte nebo zaregistrujte se zde.

Autor: Mav (neregistrovaný) Čas: 2013-08-27 09:32:37 Titulek: dobre
Kategorie: » Anarchokapitalismus «
Dobre cteni, diky.
Autor: U Nudle (neregistrovaný) Čas: 2013-08-24 09:44:51
Kategorie: » Anarchokapitalismus «
Pane jste genialni!Tohle tady bylo potreba uz leta.Matematicky dukaz,ze to jde samo.A ze socialismus je logicky nesmysl.Od perinky citim v moči,ze panBu to vsechno vymyslel dokonale(priroda prece funguje,tak nac ji vylepsovat?) a ze kdo nepochopil \"o cem to je\"nesmi zasahovat.A kdo pochopil,nezasahuje.
V zime jsem zachranil kocourka- od prirody outsidera-a dnes mi pochcal auto a vysr... se do uhli.Proste autsajdr
Zdravim a PROSIM pokracujte!!Tom (posilam odkazy na Vase clanky,kde muzu)
Autor: . (neregistrovaný) Čas: 2013-08-23 22:58:03
Vrchol Urzova narcismu.
Autor: Razor (neregistrovaný) Čas: 2013-08-21 00:46:31
Kategorie: » Učení (se) dovednostem «
Ten web o programování má hlavu a patu, hlavně ta sekce o schopnostech programátora, takhle přehledně to jeden nikde moc nenajde. Je vidět, že to psal člověk z praxe. Jen by možná neškodily nějaké tutoriály pro začátečníky. Věřím, že od Urzy by to mělo úroveň.
Autor: lanix (neregistrovaný) Čas: 2013-08-19 08:00:36
Pekny web. Jen by neskodilo dat k tem obrazkum na hlavni strance i texty, aby clovek videl, kam leze.
Autor: Tereza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-17 12:04:21 Titulek: MaM VI
Kategorie: » Fantasy & Sci-Fi «
Děkuju, tak já si jdu lámat hlavu, kdyžtak pak zas napíšu.
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-16 20:58:33 Titulek: Might and Magic VI
Kategorie: » Fantasy & Sci-Fi «
Ahoj Terezo.

Ano, nemám nic proti tykání; jen jsem zvyklý na internetu do základu vykat, takže se předem omlouvám, pokud mi to ujede xD

Zkusím Ti tedy nějak drobně poradit:
a/ Mno.... zkus se zamyslet, kde by asi tak z logiky věci mohl být princ zlodějů; jo, těch míst je víc, ale ne zas tak hrozně moc. Každopádně ta místa prohledávej VELMI pečlivě, opravdu projdi a proklikej naprosto vše.... můžu ještě napovědět, že není schovaný nikde nelogicky (jako třeba v bedně či knihovně xD).
b/ Lorda Kilburna. Inu, tohle je oříšek. Ten štít je bohužel umístěný dost náhodně. Nicméně mám takový matný pocit, že ve hře existuje nějaká postava, která Ti řekne, kam šel na výpravu; neoznačí přesně místo, ale alespoň herní lokaci.
c/ Hledej a najdeš; tohle není tak těžké. Ve hře existuje postava, kterou hezky poprosíš a ona zimu ukončí.
d/ Zamysli se, KDO by asi tak mohl logicky umět opravit chrám. Existují takoví dva; ty tam společně přiveď, oni už to udělají.
e/ Existuje jistý dungeon, kde ji najdeš, ačkoliv není úplně na ráně (no, to je kulantně řečeno, spíš je zatraceně dobře -a docela nápaditě- ukrytá). Já s tímhle neměl problém, protože všechny dungeony čistím úplně do poslední mrchy a procházím do posledního kousíčku; děláš-li to stejně, neměla bys mít problém ji najít, neboť mám pocit, že v dané části té jeskyně nemůžeš mít zelený indikátor nepřátel, dokud ji nenajdeš, protože někde v jejím okolí je nějaká potvora. Děláš-li to jinak, pak Ti asi moc neporadím. Ještě něco: existují jeskyně, které musíš dělat na víckrát a podobně, záleží i na pořadí, ve kterém je procházíš, nicméně ne vždy se Ti musí podařit to vyčistit na první pokus, avšak v takových případech vždy zjevně víš proč (například nemůžeš projít nějakými dveřmi); v tomto případě nemáš v dané jeskyni zelený indikátor nepřátel, aniž znáš zjevnou příčinu.

Tak do toho a až budeš potřebovat další rady (jakože asi budeš), zas napiš xD
Autor: Tereza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-16 19:08:07 Titulek: MaM VI
Kategorie: » Fantasy & Sci-Fi «
Ahoj,
vadilo by, kdybychom si tykali? Za nějaké rady budu ráda, hlavně prosím moc nespoilovat. Teď zrovna jsem zaseklá na pěti místech:
a) princ zlodějů
b) štít toho lorda, teď si nevybavím jméno, chce to v Ironfistu
c) zastavení zimy
d) oprava chrámu
e) dáma v nesnázích
Ale prosím, potřebuji jen postrčit, lehce naznačit. Nechci prozradit řešení.
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-16 14:13:30 Titulek: Might and Magic VI
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Fantasy & Sci-Fi «
Buďte pozdravena, Terezo.

Inu, zajímavá otázka. Odpovědět Vám s jistotou nedokážu. Osobně jsem tu hru sice dohrál bez toho, abych k tomu něco googlil, případně bez toho, abych k tomu měl nějakou vyloženou nápovědu, nicméně mi trochu radil kamarád.
Každopádně k tomu, aby to člověk dohrál úplně bez nápovědy, je bezpodmínečně nutné číst vše, co Vám povídají všechny ty stovky postav, které potkáváte. Většina těch sdělení je Vám herně k ničemu, avšak některé Vás notně nasměrují (bohužel ne moc explicitně, takže je těžké to odlišit od toho, kdy si vidláci stěžují na těžký život). Je třeba číst velmi pozorně a počítat s tím, že není 100% šance (teď se mi vybavuje jeden případ, ale možná jich je víc), že postava, se kterou právě mluvíte a která Vám sděluje velmi důležitou informaci, tam za chvíli ještě bude.
Krom pozorného čtení je třeba ještě přemýšlet v souvislostech charakterů postav; například někoho hledáte, tak se zeptáte sama sebe, kde by se tak asi dotyčný mohl -vzhledem ke své povaze a povolání- nacházet. Jediné, na co se můžete spolehnout, je fakt, že Vám postavy ve hře nelžou; alespoň si tedy nic takového nevybavuji.
I když však budete pečlivě číst, bedlivě sledovat indicie a přemýšlet v souvislostech, potřebujete k dokončení hry buď notnou dávku štěstí, nebo neuvěřitelné množství trpělivosti. Některé questy, které jsou pro dokončení hry nezbytné, vyžadují.... no.... prostě třeba něco hledáte a na celém širém světě je malinkaté místečko (pravda, typicky logicky umístěné), které je třeba prohledat, protože tam to je.... přičemž je to tam až poté, co Vám někdo zadá odpovídající quest, před zadáním tam nic není; takže můžete třeba něco kompletně projít a prohledat, nic nenajdete, avšak po zadání questu se tam něco objeví. Tím pádem hodně záleží na tom, v jakém pořadí dostáváte questy a v jakém pořadí je plníte.

Každopádně jestli chcete, můžu Vám dávat nějaké drobné nápovědy bez toho, abych Vám úplně prozrazoval děj hry dopředu; mohu Vám dávat skutečně nápovědy, ne řešení.
Jestli máte zájem, napište, na čem jste zaseklá, můžu Vás trochu postrčit, abyste nemusela zbytečně zmateně pobíhat po celém světě a hledat každou kravinu.

Mějte se hezky,
Urza
Autor: Tereza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-16 11:31:43 Titulek: Might and Magic VI
Kategorie: » Fantasy & Sci-Fi «
Ahoj,
mám už nějakou dobu rozehráno MaM VI, ale postupně jsem hrát přestala, protože se nemůžu pohnout z místa. A nikdy si ke hrám nevyhledávám návody a nebudu s tím začínat. Vyhledávat to na internetu ani nechci, protože už vidím jak kliknu na odkaz a tam to bude vyspoilované. Jde ta hra bez návodu vůbec dohrát? Je vážně dobrá, ale nějaké věci tam mi přijdou celkem neřešitelné.
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-15 17:19:32 Titulek: grafika
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz
Zdravím Vás, Trix.

Grafiku jsem sháněl tak různě.
Něco jsem si načrtl sám, něco mi kreslila manželka.
Mnoho obrázků jsem stáhnul z různých free galerií (třeba fanouškovských stránek MtG, ale i jiných), zejména od nějakého (asi začínajícího) grafika, který si říká Kladivoun a na svém webu píše, že si jeho obrázky může kdokoliv jakkoliv upravovat, čehož jsem rád využil.
A logo F&S, které se Vám líbilo nejvíce, mi dala před lety kamarádka, které jsem trošku pomáhat tvořit její fantasy hru a psal jsem s ní nějaké erotické povídky.
Autor: Trix (neregistrovaný) Čas: 2013-08-15 15:13:08
Chci se zeptat autora na grafické prvky, jestli je dělal sám?
Některé se mi moc nelíbí, ale jiné jsou zas fakt pěkné (hlavně logo fantasy stránek).
Autor: Ňuník Truník (neregistrovaný) Čas: 2013-08-15 14:46:47
Čau, teda tos mě překvapil. Vypadá to pro mě jako pro laika graficky dobře, zaujalo mě tam pár témat, budu číst! Měj se krásně! Odešlu odkaz Janovi do Bratislavy, měl zájem přečíst si Tvoje články. Ňuník
Autor: nasrat (neregistrovaný) Čas: 2013-08-14 17:24:04 Titulek: AnCap: svinstvo
Kategorie: » Anarchokapitalismus «
Běž už s tím anarchokapitalizmem do prdele. Je to hnus.
Autor: Zira (neregistrovaný) Čas: 2013-08-14 11:55:46 Titulek: pekne
Moc hezke stranky.
Proklikla jsem se sem nahodou a hned mam co cist :-)
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-04 16:15:40 Titulek: Kniha hostů funguje
Kategorie: » Kniha hostů «
Zdá se, že kniha hostů funguje....
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2013-08-04 15:57:38 Titulek: Testuji knihu návštěv
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Kniha hostů «
Test knihy návštěv:
Příspěvek by měl být na více řádů.
Neměly by mu vadit html značky jako například <br/>, které by neměly mít žádný efekt.
Mělo by být ošetřeno i toto\'); DROP DATABASE;
logo Urza.cz