hamburger menu
Přihlásit se

Kniha návštěv Urza.cz







Bez přihlášení podléhají vaše příspěvky schvalování admina;
chcete-li příspívat rovnou, přihlašte nebo zaregistrujte se zde.

Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2014-02-18 08:33:23 Titulek: libinst
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Urzovy poznámky «
S Vaším hodnocením Svobodných souhlasím, též je nevnímám jako nějak silně pravicovou stranu, připadají mi velmi etatističtí, ale pravým středem bych je klidně též označil. Volím je od doby jejich vzniku, protože nic jiného tu volit už bohužel vážně nejde :o(
Autor: Trautenberk (neregistrovaný) Čas: 2014-02-18 08:27:25 Titulek: Liberální institut
Mail: zbytovsk v doméně seznam.cz Kategorie: » Urzovy poznámky «
Bohužel ještě nikoho, 18 let oslavím až za pár měsíců... A ano, volil bych Svobodné, stranu, která je sice vůči politické scéně ČR silně pravicová, ale svým programem by (dle mého názoru) do pravého středu spadala (jestli to tedy lze hodnotit objektivně) svým pojetím státu. Samozřejmě, že ve všem s nimi nesouhlasím, ale je to asi jediná významná strana, která je ideologicky čitelná a může vést k dobrým změnám.
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2014-02-17 21:55:51 Titulek: libinst
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Urzovy poznámky «
Libinst znám, ale měl jsem za to, že je to tam v podstatě mrtvé a že se lidé, kteří za tím stojí, nějak rozhádali a prakticky nefungují.... ale možná jsou to jen drby, zas tak moc toho nevím.

Co se týče toho spamu, tak jsem to teď promazal, nicméně se obávám, že to sem nedávali žádní spamboti, ale nějakému idiotovi to stálo za to udělat osobně.... neumím si moc představit, že by nějaký spambot zadal ten captcha code.

Jsem opravdu moc rád, že i když se mnou ve všem nesouhlasíte, tak Vás čtení mých článků obohatilo jak argumentačně, tak i v tom, že jste se sám zařadil do \"středoprava\".

Mimochodem, když o sobě tvrdíte, že jste středopravý, smím se zeptat, koho že volíte, jestli tedy volíte? Svobodné?
Autor: Trautenberk (neregistrovaný) Čas: 2014-02-16 22:08:33 Titulek: Liberální institut
Mail: zbytovsk v doméně seznam.cz Kategorie: » Urzovy poznámky «
Doporučuji zařadit mezi odkazy libinst.cz, jestli znáš. Výborný nezávislý institut zaměřený na klasický liberalismus, monetarismus, prostě podobný web jako jako mises.cz.
A když už píšu do knihy návštěv, nechceš ji trochu zcenzurovat a zabezpečit? Je to tady zaplavené jakousi reklamou evidentně vyrobenou robotem.
Jinak skvělý web, většinu seriálu o anarchokapitalismu jsem četl na d-fens, amen zde a ačkoliv zůstávám středopravým, donutilo mne to zamyslet se, část tezí přijmout a uznat anarchokapitalismus jako legitimní ideologii. Nyní už vím, proč vlastně jsem středopravý a mnohé argumenty nyní sám používám :-)
Tak dík za osvětu!
logo Urza.cz