hamburger menu
Přihlásit se

Kniha návštěv Urza.cz







Bez přihlášení podléhají vaše příspěvky schvalování admina;
chcete-li příspívat rovnou, přihlašte nebo zaregistrujte se zde.

Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2014-04-04 16:46:23 Titulek: odpoved KT
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Křesťanství «
S ohledem na to, že jsem nikdy v životě žádný konflikt s nikým neřešil tak, že \"už jsem s ním nepromluvil\", neboť mi takové řešení připadá (a vždy připadalo) hloupé a k rozhovoru jsem přístupný i s lidmi, kteří mi skutečně něco udělali, nejen něco vyslovili, dovoluji si o Vašich slovech pochybovat.
Podobně jako \"nehorázné seřvávání\" není tak úplně můj styl. Kdybych měl počítat, kolikrát v životě jsem někoho \"nehorázně seřval\", řekl bych, že mi vystačí prsty na jedné ruce, maximálně na obou.

Proti nepravdám se mám ve zvyku ohrazovat vždy, takže pokud jste tvrdila, že s Janou JSME spolu (tj. nikoliv myšlenka na to, jestli náhodou někdy spolu nebudeme), mohl jsem reagovat i ostřeji, pokud to pravda nebyla.
Rozhodně mi ale Vámi popisovaná situace dost nesedí; ostře se ohradit, ano.... \"nehorázně seřvat\", no, těžko, těžko.... řešení čehokoliv stylem \"od té doby s někým nepromluvit\" kategoricky ani omylem nikoliv.

Tím spíše se tedy nabízí otázka: Kdo vlastně jste? Docela by mě to zajímalo.

Ze standardů společnosti celkem vybočujeme, ale naše cesta rozhodně není trnitá; nikdy jsem příliš nehleděl na to, jak mě soudí lidé, kteří mi nejsou blízcí.... a kdo mě odsoudí jen za to, že zrovna nezapadám do nějakých škatulek, asi zrovna můj blízký člověk nebude.
Autor: KT (neregistrovaný) Čas: 2014-04-04 11:54:14
Kategorie: » Křesťanství «
Děkuji za odpověď. ...Kdysi jsem vás oba znala, ale když jsem tehdy před cca 8 lety vyslovila myšlenku, jestli s Janou nebudete spolu, tak jsi mě tehdy nehorázně seřval, jak jsem mohla něco takového vyslovit a že jste s Janou jen přátelé, a už jsi se mnou nepromluvil... A nakonec to dopadlo, jak jsem říkala. Jste spolu. Každopádně vám přeji jen to nejlepší. Protože vím, že jste oba lidé, kteří téměř ve všech směrech vybočují ze standardů společnosti, vaše cesta bude trnitá. Stůjte nadále při sobě a milujte se. Hodně štěstí.
Autor: Urza (neregistrovaný) Čas: 2014-04-02 11:48:10 Titulek: odpoved KT
Web: http://www.urza.cz/ Mail: urza v doméně rdx2.cz Kategorie: » Křesťanství «
KT: Vlastní ne, jsem jejich nevlastní otec; ale vychovávám je.
(Toto je odpověď na zprávu z 31.3., která se ale zařadí na další stránku, do dubna.)
logo Urza.cz